YILDIZ KIZLAR FUTSAL TAKIMIMIZ BÖLGE TURNUVASINDAN GRUP İKİNCİSİ OLARAK DÖNDÜ

Sporun her alanında genç yeteneklerimizi cesaretlendirerek desteklemeye devam ediyoruz. 16-18 Nisan tarihleri arasında düzenlenen bölge futsal turnuvasında ilimizi temsil eden Yıldız Kızlar Futsal Takımımız, kıyasıya mücadeleler sonucu turnuvadan grup ikincisi olarak dönmenin gururunu yaşadı.

22.04.2024 44

Bu yıl yoğun katılımın olduğu ve çekişmeli geçen turnuvada takımımız, kusursuz bir takım çalışması ve üstün sporcu ahlakı sergileyerek final maçına kadar yükselmeyi başardı. Rakipleri karşısında gösterdikleri üstün performans ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan Yıldız Kızlarımız, finalde çok az bir farkla ikinci olarak turnuvayı tamamladı.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özgür SÜTÇÜ, verilen tüm emekler ve gösterilen performans için tüm oyuncuları tebrik ederken, gelecek turnuvalar için daha büyük hedeflere odaklanacaklarını ifade etti. Öğretmenimiz ayrıca, bu tür etkinliklerin genç sporcularımızın gelişiminde büyük rol oynadığını ve sporcularımızı her zaman desteklemeye devam edeceğimizi belirtti.

Turnuvada elde ettikleri başarı ile Yıldız Kızlarımız, ilimizi gururla temsil etmiş ve gelecek vadeden genç yeteneklerimizin ne denli başarılı olabileceğini bir kez daha göstermiş oldu. Takımımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

22-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-2024