Menderes İlçesi Akıl ve Zeka Oyunlarında İbrahim Çınar Özayanık İkinci Oldu!

Menderes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası heyecan verici sonuçlarla tamamlandı. Turnuvaya katılan öğrenciler arasında 7C sınıfından İbrahim Çınar Özayanık, KULAMİ oyununda gösterdiği üstün performansla ilçede 2. olarak büyük bir başarı elde etti.

05.04.2024 75

Akıl ve zeka oyunları, öğrencilerin stratejik düşünme yeteneklerini geliştirirken aynı zamanda problem çözme becerilerini de pekiştiriyor. İbrahim Çınar Özayanık'ın gösterdiği başarı, sınıfının ve okulumuzun gururu oldu. Turnuvaya katılan tüm öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin farklı yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlıyor. Şehit Hakan İncekar Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin bu tür etkinliklerde daha da başarılı olmaları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024