Türkiye Taekwondo  Poomsae Şampiyonasında Okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan Yalçınkaya Bir Şampiyonluk Daha Aldı

Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonasında Okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan Yalçınkaya Bir Şampiyonluk Daha Aldı

Türkiye Taekwondo  Poomsae Şampiyonasında kariyerinde Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu bulunan Okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan Yalçınkaya bir şampiyonluk daha kazanarak 24-26 Kasım da Avusturya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

09.10.2023 226

30 Eylül-05 Ekim 2023 tarihlerinde Erzurum’da halen devam etmekte olma Türkiye Taekwondo  Poomsae Şampiyonasında kariyerinde Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu bulunan Okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Volkan Yalçınkaya bir şampiyonluk daha kazanarak 24-26 Kasım da Avusturya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazanarak hem ilçemizi hemde Ülkemizi temsil edecektir. Öğretmenimizi kutluyor Avrupa Şampiyonasında kendisine başarılar diliyoruz.

09-10-2023