Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Geçmişe Saygı, Geleceğe Işık Tutuyoruz

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla karşılarken, geçmişimize olan bağlılığımızı ve milli bilincimizi güçlendirmek için anlamlı bir adım atmış bulunuyoruz

24.10.2023 185

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu olarak, bu önemli yıl dönümünde öğrencilerimize kurtuluş savaşı görüntülerini izleterek milli bilinci uyandırıyoruz.

Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin tarihi, geçmişimizi anlamamız ve geleceğe daha güçlü bir şekilde ilerlememiz için bir kaynaktır. Bu nedenle, kurtuluş savaşı görüntülerini öğrencilerimize izletmek suretiyle milli bilincin oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimiz, atalarımızın fedakarlığı ve vatanseverliği sayesinde elde edilen bağımsızlığın ne kadar değerli olduğunu daha iyi anlayacaklar.

Kurtuluş savaşı görüntülerinin öğrencilerimizin gözleri önünde canlandığı bu anlamlı projeyi, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlama ve milli bilincimizi daha da güçlendirmek adına bir fırsat olarak görüyoruz. Geçmişimize saygı duyarak, geleceğimizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımızla bu anlamlı projeyi sürdürmeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, milli bilincimizi yükseltmek ve geçmişimizi geleceğe taşımak için attığımız bu adımda bizlere destek olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Geleceğimizi birlikte inşa etmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti, 100. Yaşında Geleceğe Yürüyor!

24-10-202324-10-202324-10-202324-10-202324-10-2023