Sporun Her Alanında Başarılarımız Devam Ediyor

Menderes İlçesi, spor tarihinde unutulmaz bir anıya daha sahne oldu! Türkiye Kick Boks Federasyonu Kick Light Turnuvası'nda mücadele eden öğrencimiz Senem Elif SAYAL, Menderes İlçesi'nin tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Kick Light Ege Bölge şampiyonasında 3. oldu.

27.02.2024 53

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nun gururu olan Senem Elif SAYAL, sadece kişisel bir başarı elde etmekle kalmayıp aynı zamanda ilçemizin adını da bu alanda zirveye taşıdı. Bu önemli başarı, sadece sporcu değil, aynı zamanda okulumuzun ve ilçemizin de büyük bir gurur kaynağıdır.

Öğrencimizin gösterdiği olağanüstü performans, sadece spor alanında değil, aynı zamanda azim, disiplin ve kararlılık gibi değerlerin ne kadar önemli olduğunu da bir kez daha göstermiştir. Bu başarı, sadece öğrencimizin değil, aynı zamanda emek veren tüm antrenörlerimizin, destekleyen ailelerin ve okulumuzun da başarısıdır.

Gelecek turnuvalarda da Menderes İlçesi'nin adını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Sporcularımızı desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz.

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu olarak, öğrencimizin bu tarihi başarısını gururla kutluyor ve kendisine gelecek müsabakalarda da başarılar diliyoruz.