"Şehit Hakan İncekar'ın Adı Okulumuzda Yaşıyor: Didem İncekar ve Yiğit İncekar Ziyaretimizde"

Şehidimizin eşi Didem İncekar ve oğlu Yiğit İncekar okulumuzu onurlandırdı.

27.10.2023 276

Bugün, "Şehit Hakan İncekar Ortaokulu" olarak bilinen okulumuz, şehidimizin ailesini ağırladı. Didem İncekar ve Yiğit İncekar, okulumuzu ziyaret ederek, şehidimizin anısını yaşattılar.

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve personeli, Şehit Hakan İncekar'ı saygı ve minnetle andı. Didem İncekar ve Yiğit İncekar da duygusal anlar yaşadılar.

Okul yöneticileri ve öğretmenler, ziyaretleri sırasında şehidimizin ailesine teşekkür ettiler ve "Şehit Hakan İncekar'ın anısı her zaman bizimle olacak. Okulumuzun adı, onun kahramanlığını ve fedakarlığını yaşatacak bir sembol olarak varlığını sürdürecek." dediler.

Bu anlamlı ziyaret, şehitlerimizin ve ailelerinin yanındayız mesajını yineledi ve toplumumuzun birlik ve beraberliğini vurguladı. Şehit Hakan İncekar'ın hatırası, okulumuzun duvarları arasında yaşamaya devam edecek.

27-10-2023