Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'ndan Anlamlı Atatürk'ü Anma Töreni

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'ndan Anlamlı Atatürk'ü Anma Töreni

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünü anma töreni düzenledi. Okulun öğrenci ve öğretmenleri, büyük önder Atatürk'ü saygıyla anma amacıyla bir araya geldi.

10.11.2023 234

Törende öğrenciler, Atatürk'ün hayatını anlatan şiirler okuyarak, onun liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Türkçe öğretmenimiz Necla Hacıkabak,  yaptığı konuşmada, "Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıl dönümünde, onun ilkelerine ve vatan sevgisine olan bağlılığımızı bir kez daha ifade etmek için buradayız. Öğrencilerimizle birlikte, büyük önderimizin mirasını yaşatma sorumluluğunu taşıyoruz" dedi.

Törene katılan öğrenci ve veliler, Atatürk'ün büyük önderliği altında kazanılan bağımsızlık ve Cumhuriyet değerlerine olan bağlılıklarını dile getirdiler. Şehit Hakan İncekar Ortaokulu ailesi, Atatürk'ü anma töreniyle birlikte, Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, gelecek nesillere bu önemli mirası aktarma adına çalışmalarına devam edecek.

 

 

10-11-202310-11-202310-11-202310-11-2023