Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nda Yeni Döneme Merhaba!

Değerli Öğrenciler, Sevgili Öğretmenler ve Saygıdeğer Velilerimiz,

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu olarak, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine heyecanla başladık! Bugün itibariyle, 5 Şubat 2024 tarihiyle birlikte yeni dönemimizi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

06.02.2024 49

İlk dönemin başarılı geçmesinin ardından, ikinci dönemde de aynı enerji ve özveriyle çalışarak daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimizin eğitim ve gelişimine destek olmak için öğretmenlerimizle birlikte titizlikle çalışacağız.

Yeni dönemde, öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlayacak birçok etkinlik, proje ve ders içeriği planlanmıştır. Siz değerli velilerimizin de desteğiyle, öğrencilerimizin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız.

Siz değerli velilerimizden de öğrencilerimizin okul dönemine düzenli ve destekleyici bir şekilde devam etmelerini rica ediyoruz. Birlikte çalışarak, çocuklarımızın eğitim hayatında en iyi sonuçları elde etmelerini sağlayacağımıza inanıyoruz.

Yeni dönemde başarılar, mutluluklar ve keyifli anlarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmemiz dileğiyle, hepinize sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Saygılarımızla,

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu Yönetimi