Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nda Futbol Turnuvası Üçüncü Gününde Sonuçlar Belli Oldu

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası, üçüncü gününde de büyük bir heyecana sahne oldu. Öğrenciler arasındaki rekabetin kıran kırana geçtiği müsabakalarda kazanan takımlar, bir üst tura yükselmek için mücadele ettiler.

22.02.2024 25

İşte günün maç sonuçları:

1. 5. Sınıflar Kategorisi:
  • 5A: 0 - 5E: 3
  1. 7. Sınıflar Kategorisi:
  • 7E: 0 - 7C: 2
  1. 8. Sınıflar Kategorisi:
  • 8C: 0 - 8A: 1

Her maçta sahada en iyisini vermeye çalışan öğrenciler, takımlarını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ettiler. Karşılaşmaların heyecanı ve rekabeti izleyicileri adeta büyülerken, öğrencilerin gösterdiği performans büyük beğeni topladı.

Turnuvanın dördüncü gününde, öğrenciler bir üst tura çıkabilmek için birbirleriyle karşı karşıya gelecekler. Şehit Hakan İncekar Ortaokulu öğrencileri arasında dostluk ve sporun ön planda olduğu bu turnuva, okulun sportif ruhunu yansıtmaya devam ediyor.