Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nda Futbol Turnuvası İkinci Gününde Heyecan Dorukta

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası, ikinci gününde de büyük bir heyecana sahne oldu.

22.02.2024 23

Öğrencilerin birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın ikinci gününde oynanan maçların sonuçları açıklandı. İşte maç sonuçları:

1. 5. Sınıflar Kategorisi:
  • 5C: 0 - 5B: 4
  1. 6. Sınıflar Kategorisi:
  • 6D: 3 - 6E: 2
  1. 7. Sınıflar Kategorisi:
  • 7H: 3 - 7A: 1
  1. 8. Sınıflar Kategorisi:
  • 8B: 3 - 8D: 0

Gün boyunca sahada ter döken öğrenciler, takımlarını en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptılar. Karşılaşmaların heyecanı ve rekabeti izleyicileri kendine hayran bırakırken, öğrencilerin sahadaki performansları büyük takdir topladı.

Turnuvanın üçüncü günü heyecanla beklenirken, öğrenciler bir sonraki maçlarında daha iyi bir performans sergilemek için antrenmanlarını sürdürüyorlar. Şehit Hakan İncekar Ortaokulu öğrencileri arasında dostluk ve sporun ön planda olduğu turnuva, okulun sportif ruhunu yansıtmaya devam ediyor.