Şehit Hakan İncekar Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Turnuvasına Muhteşem Başlangıç Yaptı!

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Turnuvasına Muhteşem Başlangıç Yaptı!

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu, İzmir İli Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası'nda iddialı bir başlangıç yaptı ve rakibi Menemen Cumhuriyet Ortaokulu'nu 6-0 mağlup ederek gruptaki ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

19.02.2024 56

Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nun kız futsal takımı, sahada gösterdikleri başarılı oyunla rakiplerine adeta gözdağı verdi. Hücumda etkili bir performans ortaya koyan takımımız, rakip fileleri sık sık havalandırarak büyük bir üstünlük elde etti.

Öğrencilerimiz, disiplinli savunma anlayışıyla da dikkat çekti ve rakibin gol bulmasına izin vermedi. Sahadan 6-0'lık net bir galibiyetle ayrılan takımımız, turnuvadaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nun kız futsal takımı, bu önemli galibiyetle birlikte turnuvadaki yolculuğuna güçlü bir başlangıç yapmış oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Gösterdikleri performansla tüm öğrencilerimizin gururu olan kız futsal takımımız, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edecek.