Şehit Hakan İncekar Ortaokulu, Sıfır Atık Projesi İle Öğrencilere Çevre Bilinci Kazandırıyor!

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu, çevre bilincini öğrencilere kazandırmak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak amacıyla Sıfır Atık Projesi'ni hayata geçiriyor. Bu kapsamda, okulumuza Çevre Mühendisi Ece Duman geldi ve öğrencilerimize Sıfır Atık Projesi ile ilgili bilgilendirme seminerleri düzenledi.

20.02.2024 42

Sıfır Atık Projesi, atıkların doğaya zarar vermeden, değerlendirilerek geri kazanılması ve minimum düzeyde çöp oluşturulması hedefini taşıyor. Bu proje ile öğrencilerimiz, atık yönetimi konusunda bilinçleniyor ve çevre duyarlılığı kazanıyorlar.

Okulumuzun sürdürülebilirlik ve çevre bilinci konusundaki çalışmaları, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma hedefi doğrultusunda devam edecek. Siz de bu çevre bilincine destek olmak ve projemiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu olarak, çevre bilincinin önemine inanıyor ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.