Şehit Hakan İncekar Ortaokulu Kaleli Yakan Top Turnuvası Başlıyor!

Sevgili Öğrenciler,

Okulumuzda heyecan dolu bir etkinlik için hazırlıklar başladı! Şehit Hakan İncekar Ortaokulu olarak, sınıflar arası kaleli yakan top turnuvasını düzenlemekten mutluluk duyuyoruz.

23.02.2024 173

Bu turnuva, sporun ve takım ruhunun önemini vurgulamak, öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.

Turnuvaya katılmak isteyen sınıfların, kendi takımlarını oluşturmaları gerekmektedir. Takımlarınızı en geç 28 Şubat Çarşamba gününe kadar belirleyip, okul idaresine bildirmenizi rica ediyoruz.

Turnuva ile ilgili detaylar ve katılım şartları için okulumuz Beden Eğitim öğretmenleri ile iletişime geçebilirsiniz. Turnuvanın tarihleri ve diğer önemli bilgiler web sitemizde ve duyuru panolarında duyurulacaktır.

Unutmayın, önemli olan kazanmak değil, katılmak ve eğlenmek! Hepinizi bu heyecan dolu etkinliğe katılmaya ve okulumuzu temsil etmeye davet ediyoruz.

Sporla kalın!

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu Yönetimi