Özdere Doğa Gezisi Öğrencilere Unutulmaz Deneyim Sundu

Öğretmenimiz Savaş İka rehberliğinde gerçekleştirilen Özdere doğa gezisi, okulumuz öğrencilerine eşsiz bir deneyim yaşattı. Doğanın güzellikleriyle iç içe geçen bu etkinlik, öğrencilerin doğayı keşfetmelerine, yeni şeyler öğrenmelerine ve bir arada eğlenmelerine olanak sağladı.

01.03.2024 61

Öğrencilerimiz, Savaş İka'nın rehberliğinde Özdere'nin doğal güzelliklerini keşfetti. Yürüyüş parkurları boyunca doğanın seslerini dinleyerek, kuşların cıvıltısını ve rüzgarın hafif esintisini hissettiler. Ayrıca, rehberimizden bitki ve hayvan türleri hakkında bilgi edinerek doğa hakkında daha derinlemesine bir anlayış geliştirdiler.

Gezi sırasında öğrenciler, doğayla uyumlu bir şekilde hareket etmenin önemini vurgulayan eğlenceli etkinliklere katıldılar. Doğa yürüyüşleri ve çevre temizliği gibi aktivitelerle, öğrenciler hem eğlendiler hem de doğaya olan sorumluluklarını pekiştirdiler.

Öğrencilerimiz, bu doğa gezisiyle sadece eğlenmekle kalmadı, aynı zamanda takım ruhu ve dayanışma duygularını da güçlendirdiler. Birlikte zorlu parkurları aşmanın verdiği mutluluk ve başarı duygusu, öğrenciler arasındaki bağı daha da kuvvetlendirdi.

Özdere doğa gezisi, öğrencilerimize unutulmaz bir deneyim yaşatırken, doğaya duyarlı bireyler olarak yetişmelerine de katkı sağladı. Savaş İka rehberliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerimizin doğayı sevmelerine, korumalarına ve onunla uyumlu bir şekilde yaşamalarına ilham verdi.

Bu tür etkinliklerin gelecekte de devam etmesi ve öğrencilerimizin doğayla olan bağlarının daha da güçlenmesi dileğiyle...

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024