Okulumuzda Sınıflar Arası Kaleli Yakan Top Turnuvası: Şampiyon Belli Oldu!

kulumuzda düzenlenen sınıflar arası kaleli yakan top turnuvası nefes kesen maçlara sahne oldu ve sonunda şampiyon belli oldu!

08.03.2024 108

İlk gün mücadelelerinde 7/D takımı, 7/A-1 takımını 2-0'lık skorla mağlup ederken, 8/B takımı da 8/C takımını aynı skorla geçerek bir üst tura yükseldi. Diğer bir eşleşmede ise 8/F takımı, 8/E takımını 2-0'lık skorla geride bırakarak finale yükseldi.

Final maçında, 8/B takımı ve 8/F takımı karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta, 8/B takımı rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük maçında ise 8/C takımı, 8/E takımını 2-1'lik skorla geçerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Turnuvada mücadele eden tüm öğrencileri ve takımları tebrik ediyoruz. Fair-play ruhu içinde geçen bu heyecan dolu turnuva, öğrencilerimizin spor yapma ve dostluk bağlarını güçlendirme fırsatı bulmalarına vesile oldu.