Okulumuzda Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Heyecanı Sürüyor: 5. Gün Maç Sonuçları Açıklandı

Okulumuzun düzenlediği Sınıflar Arası Futbol Turnuvası'nın 5. gününde heyecan doruktaydı. Gün boyunca oynanan karşılaşmalarda takımlar sahaya çıktı ve mücadele etti.

27.02.2024 65

İşte, turnuvanın 5. gününde oynanan maçların sonuçları:

• 5F takımı, 5B takımına 2 golle yenildi.
  • 6B takımı, 6D takımını 3-4'lük skorla mağlup etti.
  • 7F takımı, 7H takımına 1-3'lük skorla kaybetti.
  • 8G takımı ise 8B takımına 1-6'lık bir skorla yenildi.

Maçlar boyunca sergilenen mücadele ve heyecan dolu anlar, öğrenciler arasında büyük bir ilgiyle takip edildi. Her maçta takımların sahaya koyduğu performans, turnuvanın kıran kırana geçtiğini gösterdi.

Turnuvanın ilerleyen günlerinde hangi takımların finale yükseleceği ve şampiyonluk için mücadele edeceği merakla bekleniyor. Futbol tutkunlarının heyecanla takip ettiği turnuva, öğrenciler arasında dostluk ve rekabetin bir arada yaşandığı keyifli bir etkinlik olmaya devam ediyor.

Turnuvanın gelecek günlerinde yaşanacak gelişmeleri ve maç sonuçlarını takip etmek için bizi ziyaret etmeye devam edin!