Okulumuzda Kaleli Yakan Top Turnuvası Heyecanı!

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası Kaleli Yakan Top Turnuvası, büyük bir coşkuyla sona erdi. Öğrencilerimiz arasında yoğun ilgi gören turnuva, bugün sabah düzenlenen törenle sonuçlandı ve kazanan takımların ödülleri sahiplerine teslim edildi.

18.03.2024 146

Turnuva boyunca öğrencilerimiz, takım ruhuyla bir araya gelerek, hem eğlenceli zaman geçirdiler hem de spor yapmanın keyfini yaşadılar. Sınıflar arası rekabetin yükseldiği etkinlikte, öğrencilerimiz dostluk ve fair-play ruhunu en üst seviyede sergilediler.

Bugün sabah düzenlenen törenle birlikte, turnuvada dereceye giren takımların ödülleri sahiplerine takdim edildi. Kazanan takımların gururlu ve mutlu anları, okulumuzun bahçesinde yaşanan coşkulu atmosferle taçlandı.

Okulumuzun düzenlediği bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin sosyal etkileşimini artırırken aynı zamanda spor yapma alışkanlığı kazanmalarına da olanak sağlıyor. Bizler de okulumuz adına, öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyor ve onları tebrik ediyoruz.

Sporun ve rekabetin bir araya geldiği bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

18-03-202418-03-202418-03-202418-03-202418-03-202418-03-2024