Okulumuzda Heyecan Dolu Kaleli Yakın Top Turnuvası Başlıyor!

Okulumuzda, sınıflar arası birbirinden heyecanlı Kaleli Yakın Top Turnuvası için geri sayım başladı! 29 Şubat Perşembe günü sınıf öğretmenleri tarafından yapılan kura çekimi sonucunda eşleşmeler belli oldu. Turnuva, 6 Mart 2024 tarihinde başlayacak ve okulumuzun bahçesinde oynanacak.

04.03.2024 122

Öğrencilerimiz arasında dostluk ve rekabetin bir arada yaşanacağı bu heyecan dolu etkinlikte, her maç birbirinden heyecanlı anlara sahne olacak. Kaleli Yakın Top Turnuvası, sporun ve takım ruhunun bir araya geldiği muhteşem bir fırsat olacak.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi bu büyük heyecana ortak olmaya davet ediyoruz.

Turnuva programı ve maç eşleşmeleri için takipte kalın. Başlamasına az bir süre kaldı, siz de bu unutulmaz deneyimi kaçırmayın!

04-03-2024