Okulumuzda Futbol Rüzgarları Esti: Şampiyonlar Belli Oldu!

Şubat ayında başlayan ve nefesleri kesen müsabakalara sahne olan sınıflar arası futbol turnuvamızın son gününde şampiyonlar belli oldu. Öğrencilerin heyecanla beklediği final maçları, büyük bir coşkuyla gerçekleşti ve kupa kaldıran takımlar sevinç gözyaşlarıyla kutlamalarını yaptılar.

01.03.2024 54

5. Sınıflar Kategorisi: 5/G Takımı Şampiyonluğa Ulaştı

1. 5. sınıflar kategorisinde mücadele eden takımlar arasında en üstün performansı sergileyen ekip, 5/G sınıfı oldu. Rakibi karşısında etkileyici bir oyun ortaya koyan 5/G, final maçını 3-0'lık skorla kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

6. Sınıflar Kategorisi: 6/G Takımı Zaferle Ayrıldı

1. 6. sınıflar arasında gerçekleşen çekişmeli müsabakalarda ise 6/G takımı, rakibi karşısında üstünlüğü elde ederek şampiyonluğa ulaştı. Zorlu final maçında 6/G, rakibini 4-2'lik skorla geçerek kupayı kaldırdı.

7. Sınıflar Kategorisi: 7/G Takımı Zaferi İlan Etti

Heyecan dolu maçların yaşandığı 7. sınıflar kategorisinde ise 7/G takımı, rakibiyle karşı karşıya geldiği mücadelede üstün performans sergileyerek şampiyonluğa ulaştı. Çekişmeli geçen final maçında 7/G, rakibini 2-1 yenerek birincilik kupasını kazandı.

8. Sınıflar Kategorisi: 8/A Takımı Şampiyonluğu İlan Etti

Turnuvanın en üst kategorisi olan 8. sınıflar arasında ise 8/A takımı, rakibiyle kıyasıya bir mücadele sonrasında şampiyonluğa ulaştı. Final maçında rakibini 2-1 mağlup eden 8/A, büyük bir coşkuyla şampiyonluk sevincini yaşadı.

Bu heyecan dolu turnuvada emeği geçen tüm öğrencilere ve destek verenlere teşekkür ediyoruz. Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir sonraki turnuvada buluşmak dileğiyle!

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024