Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Coşkuyla Kutlandı!

Okulumuz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünü coşkuyla kutladı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, milli marşımızın kabulünün önemini vurgulamak ve milli değerlerimize olan bağlılığımızı pekiştirmek amacıyla bir araya geldi.

15.03.2024 79

Kutlama etkinliğimizde, öğrencilerimiz İstiklal Marşı'nı büyük bir gurur ve heyecanla okudu. Marşımızın kabul edilişinin anlamını ve önemini vurgulayan konuşmalar yapıldı ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kelimelerinin taşıdığı derin manalar üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.

Bu anlamlı etkinlikle, milli değerlerimize olan bağlılığımızı ve vatan sevgimizi bir kez daha güçlendirdik.