Okulumuz Öğrencilerinden Bİr Başarı Daha: Çifte Altın Madalya

Okulumuz Öğrencilerinden Bİr Başarı Daha: Çifte Altın Madalya

Okulumuz öğrencileri, boksun heyecan dolu dünyasında adeta altın izler bırakıyor! Esra Sarıhan ve Eylül Kılıç, Okullararası Boks Turnuvası'nda altın madalyaları boynuna takarak zirvedeki yerlerini sağlamlaştırdılar. Esra Sarıhan, 60 kilo kategorisinde birinci olurken, Eylül Kılıç ise 64 kilo kategorisindeki başarısıyla adından söz ettirdi.

01.03.2024 66

Bu muhteşem başarılarla, okulumuz spor sahnesinde fırtınalar estirmeye devam ediyor. Öğrencilerimizin gösterdiği azim ve kararlılıkla, boks dünyasında da adlarından sıkça söz ettiriyoruz.

Esra Sarıhan ve Eylül Kılıç'ın bu büyük zaferleriyle gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin spor alanındaki bu üstün başarıları, okulumuzun her zamankinden daha güçlü olduğunu kanıtlıyor. Onların başarılarını tüm dünyaya duyurmak için yanlarında olduğumuzu belirtmekten gurur duyuyoruz.

Okulumuz, Esra Sarıhan ve Eylül Kılıç'ı yürekten tebrik ediyor, gelecek müsabakalarda da aynı azim ve başarıyla mücadele etmelerini diliyoruz. Bu büyük başarılar, okulumuzun spor alanındaki üstünlüğünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Öğrencilerimizle gurur duyuyor, onları kutluyoruz!

 

01-03-202401-03-202401-03-2024