Okulumuz İzci Takımı Menderes Çatalca Köyü'nde Doğal Yaşam Keşfi Yaptı

Okulumuzun İzci Takımı bugün Menderes Çatalca Köyü'nde unutulmaz bir doğal yaşam gezisi gerçekleştirdi. Doğanın içinde geçen bu özel deneyim, öğrencilerimizin doğayla iç içe olma ve doğal yaşamı keşfetme fırsatını sunarken aynı zamanda takım ruhunu güçlendirdi.

27.02.2024 36

Sabahın erken saatlerinden itibaren hazırlıklarını tamamlayan izcilerimiz, rehberleri eşliğinde doğa yürüyüşüne başladılar. Ormanın içinde yapılan yürüyüş sırasında öğrenciler, çeşitli bitki türlerini tanıma, kuş seslerini dinleme ve doğal yaşamın ritmine uyum sağlama fırsatı buldular.

Gün boyu devam eden etkinlikler arasında doğal su kaynaklarını ziyaret etme, çadır kurma ve doğa sporlarına katılma gibi aktiviteler de yer aldı. Bu etkinlikler sırasında öğrenciler, doğal yaşamın sunduğu zorluklarla başa çıkmayı öğrenirken birbirleriyle dayanışma içinde oldular.

İzci liderlerimiz, öğrencilerimize doğanın korunması ve sürdürülebilir bir yaşam için bilinçli olmanın önemini vurguladılar. Bu tür etkinliklerin doğa sevgisi ve çevre bilinci üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çektiler.

Okulumuz İzci Takımı, Menderes Çatalca Köyü'nde gerçekleştirdikleri bu doğal yaşam gezisiyle unutulmaz anılar biriktirirken birbirleriyle daha da yakınlaştılar. Gelecek etkinliklerde de doğayla iç içe olmaya ve çevreyi korumaya devam edecekler.

27-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-2024