"Okulumuz Futbol Turnuvasında Heyecan Dorukta: İlk Tur Maçları Tamamlandı, İkinci Tur 23 Şubat'ta Başlıyor!

23.02.2024 51

"Okulumuz Şehit Hakan İncekar Ortaokulu'nun düzenlediği sınıflar arası futbol turnuvasında heyecan dorukta devam ediyor! Bugün oynanan 4. günün sonuçları şu şekilde belirlendi:

• 5G ve 5H sınıfları arasında gerçekleşen mücadelede 5G, 7-0 galip geldi.
  • 6F ile 6G sınıfları arasındaki maçta 6G, 3-0 üstünlük sağladı.
  • Son olarak, 7G ve 7B sınıfları arasında oynanan karşılaşmada 7G, rakibini 2-0 mağlup etti.

Bu sonuçlarla birlikte ilk tur maçları tamamlanmış oldu. Şimdi gözler ikinci tura çevrildi! İkinci tur mücadeleleri, 23 Şubat 2024 tarihinde 19 Mayıs Stadyumu'nda devam edecek. Futbol tutkunlarını heyecan dolu karşılaşmalar için stadyumumuza bekliyoruz! Detaylı bilgi için web sitemizi takip edebilirsiniz."