Kız Futsal Takımımız İzmir'de düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası'nda muhteşem bir performans sergileyerek, ikinci maçını da kazandı.

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu kız futsal takımı, İzmir'de düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası'nda muhteşem bir performans sergileyerek, ilk iki maçını da kazandı.

21.02.2024 47

İlk maçta Menemen Cumhuriyet Ortaokulu'nu 6-0 yenerek harika bir başlangıç yapan takımımız, ikinci maçında ise Buca Şehit Astsubay Halil Güçtekin Ortaokulu'nu 8-0 mağlup etti.

Turnuvadaki bu başarılı performansla Şehit Hakan İncekar Ortaokulu kız futsal takımı, adını finale yazdırmak için büyük bir adım atmış oldu.

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu Müdürü Semih KAÇAR, bu sonuçların takımın gösterdiği yoğun antrenman ve disiplinli çalışmanın bir sonucu olduğunu belirterek, "Takımımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz." dedi.