KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ, FİNAL HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA YAKLAŞIYOR

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu Kız Futsal Takımı, İzmir İli Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası'nda üst üste aldığı galibiyetlerle final yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bugünkü maçında Menemen 9 Eylül Ortaokulu'nu 4-0 yenerek final grubuna yükselmeye hak kazanan takımımız, başarılı performansını sürdürüyor.

26.02.2024 36

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu Kız Futsal Takımı, İzmir İli Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası'nda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Takımımız, turnuvadaki üçüncü maçında da rakibini mağlup ederek final grubuna yükselmeye hak kazandı.

Daha önce oynadığı 2 maçı da farklı skorlarla kazanan takımımız, bugünkü maçında Menemen 9 Eylül Ortaokulu'nu 4-0 yenerek başarısını sürdürdü. Bu galibiyetle birlikte takımımız, turnuvadaki iddiasını sürdürüyor ve final için adını netleştirmeye bir adım daha yaklaşıyor.

Şehit Hakan İncekar Ortaokulu olarak, kız futsal takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Takımımızın ilerleyen maçlarda da aynı başarıyı sürdüreceğine inanıyoruz.

26-02-202426-02-202426-02-202426-02-2024