Futsal Finallerindeyiz

İzmir'in yıldız kızlar futsal turnuvasında adını sıkça duyuran takımımız, mücadele dolu bir serüvene imza atıyor. Son maçında Bornova Ferit Bahriye Ergil Ortaokulu ile karşı karşıya gelen takımımız, üstün performansıyla rakibini 3-1 mağlup ederek final grubuna adını yazdırdı.

29.02.2024 33

Turnuvanın başından beri gösterdiği üstün performansla dikkat çeken takımımız, oynadığı her maçta farklı skorlarla galip gelerek adından söz ettiriyor. Son maçta da sahaya galibiyet için çıkan takımımız, rakibi karşısında sergilediği etkileyici performansla bir kez daha göz doldurdu.

Bornova Ferit Bahriye Ergil Ortaokulu karşısında elde ettiğimiz bu galibiyetle birlikte final grubuna katılma hakkını elde ettik. Takımımızın başarılı performansını ve kazandığı bu önemli zaferi gururla kutluyoruz.

Final grubunda da aynı kararlılıkla mücadele edecek olan takımımıza başarılar diliyor, desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Takımımızın bir sonraki maçını heyecanla bekliyoruz.