Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

18 Mart, Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisiyle dolu tarihinde özel bir yere sahip. Bu yıl, ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi okulumuzda da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü gurur ve coşkuyla kutlandı.

18.03.2024 94

Okulumuz, bu anlamlı günü çeşitli etkinliklerle anarak, öğrencilerimize Çanakkale Ruhu'nu anlatma fırsatı buldu. Günün ilk saatlerinden itibaren öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz anma törenleriyle ve etkileyici sunumlarla tarihin derinliklerine yolculuk yaptılar.

Çanakkale Zaferi, sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda vatanseverliğin, kahramanlığın ve fedakarlığın simgesidir. Bu ruhu yaşatmak adına öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte Çanakkale destanını okuyarak, o kahraman ruhu yüreklerinde hissettiler.

Okulumuzda düzenlenen etkinliklerde, öğrencilerimiz şiirler okuyarak, Çanakkale'nin destansı atmosferini yeniden canlandırdılar.

Çanakkale Zaferi'nin unutulmaz kahramanlarına minnettarlıkla ve onların mirasını yaşatma sorumluluğuyla, okulumuz, bu anlamlı günü gururla kutlamanın yanı sıra, genç nesillere tarihlerini ve vatan sevgisini anlatma görevini de layıkıyla yerine getirmiş oldu. Çünkü Çanakkale Ruhu, sadece geçmişte değil, bugünümüzde de yaşamalı ve gelecek nesillere aktarılmalıdır.

Bu vesileyle, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

18-03-202418-03-2024