YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU

YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU

Menderes İlçesi, geçtiğimiz hafta genç sporcuların heyecanına sahne oldu. Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası'nda mücadele eden okulumuzun kız voleybol takımı, zorlu rakipleri bir bir geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı.

22.04.2024 61

Turnuva boyunca sergiledikleri üstün performans ve takım ruhu ile dikkat çeken kızlarımız, final maçında da rakip takıma karşı üstünlük sağlayarak altın madalyanın sahibi oldu. Maç sonucunda yaşanan sevinç gözlerden kaçmadı.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Seva ŞİŞLİ, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Kızlarımız turnuva boyunca harika bir azim ve kararlılık gösterdi. Her biri bu başarıyı sonuna kadar hak etti. Onlarla gurur duyuyorum," ifadelerini kullandı. Takım kaptanı ise, "Biz bir aileyiz ve birlikte çok çalıştık. Bu şampiyonluk tüm okulumuza armağan olsun," dedi.

Okul yönetimi ve öğretmenler de takımın bu başarısı karşısında büyük bir mutluluk yaşadı ve sporcularımızı tebrik etti. Okulumuzun spor salonunda düzenlenen ödül töreninde, sporcularımız alkışlarla ödüllerini aldı.

Bu başarı, okulumuzun spor alanındaki kalitesini ve genç yetenekleri nasıl desteklediğini bir kez daha gösterdi. Okulumuz adına yarışan tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

22-04-202422-04-202422-04-202422-04-2024